Suntem arhitecții erei digitale

Prima impresie on-line contează mai mult decât oricând. Atrage publicul, crește vânzările și lasă o impresie de durată cu un site uimitor, profesional, creat special pentru afacerea și consumatorii serviciilor sau produselor tale.

DON’T REINVENT THE WHEEL. JUST ENJOY THE RIDE!

Scopul nostru este acela de a oferi site-uri minunate și accesibile la preț, pentru persoane fizice, intreprinderi mici, asociații non-profit, etc. Iubim Începătorii, novicii, nou-venitii, mamele și tații care nu au acces la bucuria de a avea un site pentru propria afacere, pentru propriile idei. Site-urile create de noi pot fi accesibile oricui, fără a face rabat la calitatea serviciilor oferite, aspectul final, optimizarea sau alte servicii pentru care în altă parte plătești cât pentru o rată intreagă la casă și la masină.

Ceea ce ne diferențiază de ceilalți este faptul că noi nu credem că trebuie să proiectăm și să dezvoltăm totul de la 0 pentru a avea un site de succes. Noi folosim cadre existente, create de cei mai buni designeri și dezvoltatori din întreaga lume. Lucrul acesta ne oferă o fundație foarte bine structurată pe care începem construirea site-ului tău, economisind timp și bani în acest proces.

Web Design in Las Vegas

Pre-Designed Demos

Venim în întâmpinarea ta cu demo-uri atractive, care îți vor schimba părerea despre site-urile clasice.

Abordarea noastră este bine orientată către designul modern, concentrându-ne asupra oamenilor pentru care proiectăm.

Venim în întâmpinarea nevoilor tale, oferind nu doar web design, ci pachete complete de servicii web. Indiferent ca ești la inceputul unei afaceri online sau dorești să-ți consolidezi afacerea, noi avem cunostințele și abilitățile necesare să-ți creăm propriul site de prezentare sau magazin online care să-ți facă vânzarea produselor, simplu și ușor.
Responsive Design

Responsive Design

Gândit pentru a oferi clienților tăi o experiență deosebită, indiferent de device-ul folosit sau de rezoluție. Afacerea ta pierde bani dacă nu ai o versiune a site-ului optimizată pentru mobil. Cea mai bună modalitate să realizezi acest lucru este un design responsive-receptiv. Site-ul receptiv este construit cu grijă, astfel încât să se adapteze cu ușurință pentru a arăta bine pe toate dispozitivele de unde este accesat.

Îți putem converti site-ul existent la un design responsive sau putem crea unul complet nou, optimizat pentru motoarele de căutare, user friendly și responsive pentru ca experiența să fie cât mai placută pentru orice utilizator.

Ai incercat sa-ți faci site-ul singur? Ai pierdut timpul și clienții?

Hai să dăm startul afacerii tale, împreună!

Să-ți faci site-ul singur este ca și cum ai incerca să-ți pui gresie și faianță în toata casa.  Nu ai nevoie de pregătire, însă rezultatul final și timpul alocat sunt  elementele care contează. Lasă-te pe mâna noastră și îți garantăm ca nu vei regreta, altfel îți vei primi banii înapoi!
 

Give it a try

Dacă vrei să dai un refresh site-ului cu un design modern, personalizat și responsive, suntem aici să discutăm. Dacă nu îți place rezultatul final, politica nostră de retunare este de 30 de zile.