Serviciile profesionale de Design Grafic aduc mesajul brandului tău in fața lumii.

Companiile cele mai de succes folosesc servicii profesionale de Design Grafic, Web marketing și Print Design pentru a stimula traficul și pentru a crește numărul clienților, toate acestea ducând la venituri mult mai mari.baloon

Plecând de la ideea că afacerea ta este Unica, serviciile noastre de Design Grafic te vor ajuta să arati clienților și potențialilor clienți acest lucru. Vom folosi cunoștințele noastre, creativitatea și experiența câștigată de-a lungul anilor pentru a crea cele mai atractive ilustrații, desene grafice, machete care să dovedeasca unicitatea și care să comunice în mod eficient mesajul companiei tale. Proiectele noastre grafice vor fi originale și create special pentru afacerea ta, într-un stil care  să se potrivească cu personalitatea și cu activitatea ta.

 Design-ul face ca materialele publicitare să fie mai placute la vedere și mai ușor de întipărit în memorie.

Un mesaj puternic stimuleză creșterea vânzărilor și aprecierea clienților.

Tot ceea ce facem, are un singur scop: Unicitatea afacerii tale!

Aceasta este diferența care ne pune în avantaj, credem în Unicitatea fiecărei persoane și a fiecărei  companii în parte.

De la cea mai recunoscută companie până la societățile Start-Up sau persoane fizice, de la logo-uri simple până la cel mai mic detaliu de re-branding, fiecare client primește atenție egală și un nivel de excelență desăvârșit. Indiferent de ceea ce îți dorești, obiectivul nostru este să-ți depășim așteptările.

STAND OUT . GET NOTICED . GET RESULTS . 

Fie că îți dorești un simplu logo pentru afacerea ta sau un kit complet pentru Identitatea Societății, designerii noștri creativi și experimentați îți vor oferi o soluție Unica și Profesională pentru toate cerințele tale.

grph

 

Logo și Identitate

Cărți de vizită, foi/plicuri cu antet, postere, etc

Prezentări

Broșuri.flyere, ambalaje

Editare foto și preprocesare

Semnătura

Campanii Newsletter

Cataloage / Volante

Bannere

Imagini CD/DVD

Invitații evenimente

Coperți cărți

Retușare imagini

Web Design

Ne place să aducem idei noi într-o manieră contemporană în tot ceea ce facem. Scopul nostru este simplu - acela de a crea un design antrenant, care să dea rezultate și să te facă observat în fața clienților și a potențialilor clienți de la prima privire. Lucrăm împreună pas cu pas - de multe ori poate fi un proces obositor pentru că necesita multă muncă intelectuală și atenție la detalii- de aceea ne-am propus să împărtășim procesul nostru de creație cu tine.

The design process its best, integrates the aspirations of art, science, and culture.

design

 1. CONECTARE

 • Prima oară ne vom întâlni și vom afla nevoile afacerii tale și obiectivul de marketing.
 • Vom discuta despre principiile afacerii tale, oferindu-ne posibilitatea să înțelegem mesajul pe care dorești să-l transmiți.
 • Vom discuta despre ce materiale de marketing ai nevoie pentru a te promova, fie că este vorba despre un logo, cărți de vizită, materiale promoționale sau o identitate de branding completă. În acest pas vom lua în calcul bugetul alocat în funcție de proiect , și termenul limita.

2. CERCETARE

 • Pe baza a ceea ce am discutat în cadrul întâlnirii, vom face o cercetare de piata pe publicul țintă și competitori.
 • Bazându-ne pe cercetarilor noastre , putem dezvolta o schiță completă cu conținutul proiectului.

3. DESIGN

 • Având o direcție clară, acum putem identifica idei și concepte potrivite pentru proiectul tău.
 • Vom proiecta 2-3 concepte pe hârtie, bazate pe rezumatul întâlnirii noastre și ceea ce noi am cercetat în piață. Consideram că este mai util să schițăm proiectul, inainte de a sări cu el în programul de grafică.

4. PREZENTARE

 • Îți prezentăm conceptele noastre grafice pentru examinare și așteptăm feedback-ul. Ne place să te implicăm în fiecare etapă a acestui proces.
 • Îți vom explica motivele noastre din spatele designului, alegerile făcute și modul în care gândim că aceste alegeri vor fi eficiente pentru imaginea companiei tale.

5. REVIZUIRE

 • Ca urmare a feedback-ului tău, vom face revizii.
 • Te vom expune întotdeauna ceea ce credem că este mai bine pentru proiectul tău, bazându-ne pe cunoștințe și pe experiența dobândită în timp.

6. URMĂRIRE

 • Îți vom trimite grafica modificată conform cerințelor și vom păstra legătura pentru a ne asigura că mergem în direcția bună.
 • Vor exista mai multe revizuiri mici necesare și le vom procesa astfel încât să fim mulțumiți de rezultatul final.

7. LIVRARE

 • De îndată ce esti 100% mulțumit de  designul final, îți vom trimite fișierele în format vectorial.

8. ARHIVARE

 • Fie că este vorba despre Web sau despre imprimare, îți putem oferi o gama largă de soluții pentru a atrage câți mai mulți clienți.
 • În timp ce alți graficieni pot trimite mai departe proiectul tău, către o terță parte, pentru imprimare de exemplu, noi ne putem ocupa de întregul proiect de la început până la sfârșit, cu garanția celor mai bune prețuri pentru o calitate excelentă.
 • Îți vom arhiva fișierele pentru viitoarele campanii.

Împreuna cu serviciile noastre de Web Design, Graphic Design, Producție publicitară și sisteme expozitionale, te putem ajuta cu alte produse personalizate, în funcție de nevoile tale.

Pentru orice detalii sau informații, nu ezita sa ne contactezi!