Ești pregătit sa ne spui despre proiectul tău?

Suntem aici să te ajutăm să găsești cele mai bune soluții!

WEB DESIGN

Prima impresie on-line contează mai mult decât oricând. Atrage publicul, crește vânzările și lasă o impresie de durată cu un site uimitor, profesional, creat special pentru afacerea și consumatorii serviciilor sau produselor tale. Ne mândrim cu calitatea serviciilor oferite, atenția la detalii și cel mai bun suport pentru clienti experimentat vreodata… cu toate acestea păstrand prețul accesibil. Pentru noi nu este vorba doar despre rezultatul final ci despre pașii pe care îi facem pentru a ajunge acolo și despre cum iți putem oferi în continuare suportul de care ai nevoie, chiar și după ce site-ul a fost lansat.

666
graphic design for trade show displays 4

GRAFICĂ/DTP

Plecând de la ideea că afacerea ta este Unica, serviciile noastre de Grafică te vor ajuta să arăți clienților și potențialilor clienți acest lucru. Vom folosi cunoștințele noastre, creativitatea și experiența câștigată de-a lungul anilor pentru a crea cele mai atractive ilustrații, desene grafice, machete care să dovedească unicitatea și care să comunice în mod eficient mesajul companiei tale. Proiectele noastre grafice vor fi originale și create special pentru afacerea ta, într-un stil care să se potrivească cu personalitatea și cu activitatea desfășurată. Fie că îți dorești un simplu logo pentru afacerea ta sau un kit complet pentru Identitatea Societății, designerii noștri creativi și experimentați îți vor oferi o soluție Unica și Profesională pentru toate cerințele tale.

PRODUCȚIE

Oferim servici complete de producție publicitară atât pe partea de printare cât și pe partea de sisteme expoziționale. Oricare ar fi nevoile dumneavoastra publicitare, găsim soluțiile optime de punere în practică, tratând cu profesionalism și într-un mod creativ fiecare etapă a procesului de productie: de la înțelegerea corectă a produsului solicitat, până la alegerea și prelucrarea corectă a materialelor folosite. Treaba noastra este sa ne asiguram că imaginea ta va arata bine pe orice suport printabil sau pe orice stand personalizat special pentru nevoile business-ului tău.

printing
VizFrame Family large 2 1 3

AMENAJĂRI

În cadrul unui eveniment expozițional participă câteva zeci de companii cu oferte de cele mai multe ori concurente. Principalul obiectiv al companiilor este acela de a genera interacțiune între oferta expusă și vizitatori. Standurile personalizate vă oferă o infinitate de posibilități pentru exprimarea identității firmei și pentru captarea atentiei vizitatorilor. Multe dintre standurile folosite sunt modulare și pot fi adaptate ușor spațiilor expoziționale. Ai la îndemână o mulțime de soluții predefinite, cu posibilitatea de a previzualiza 3D proiectul înainte de execuție. Datorita sistemului expandabil, poți transporta întregul stand folosind automobilul personal, poți monta standul în mai puțin de 30 de minute fără ajutorul unei echipe și îl poți refolosi oricând pentru urmatoarele expoziții.

Ai întrebări cu privire la modul în care afacerea ta ar putea beneficia de serviciile și produsele noastre? Prin intalnirea cu clienții noștri zi de zi, vom consolida și vom extinde activitatea creativă și împreună vom face ca lucrurile să funcționeze conform așteptărilor. Oferim consultații gratuite! Dacă ai întrebări sau dorești o întalnire pentru a discuta mai multe detalii, nu ezita să completezi formularul de mai jos sau să ne contactezi prin telefon / email. Vom reveni în cel mai scurt timp cu toate detaliile necesare.

office@youniqueidea.com

+(40) 734.045.579